Nu blir det nyttigare mat här hemma

Jag vet inte varför det har tagit så lång tid för oss att beställa hem en matkasse till dörren som nästan alla våras vänner har hållit på med ett antal år men jag antar att det är på grund utav att både jag och min sambo är väldigt bra på att snacka om saker som vi ska göra men när vi sedan ska ta tag i något så blir det lite tungrott för vi är lite slöa och bekväma på något sätt. Nu väntar vi båda två efter att få hem vår första kasse och vi är väldigt nyfikna på vad det kommer att bli för mat som vi ska tillaga jag tror att det är som mina vänner säger att man genom detta provar på mer maträtter som man annars aldrig skulle göra annars. Det som också är ett stort plus är att vi nu kommer att äta mycket nyttigare.

This entry was posted on Tuesday, February 26th, 2013 at 11:51 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply