Nu är vi överrens

Jag och sambon hade en ganska häftig diskussion igår kväll och det vi var lite oense om var hur mycket plats våra saker tar. Jag tycker att min sambo har alldeles för mycket kläder och som tar för mycket plats i garderoben så att jag knappt får plats med mina kläder varpå min sambo kontrade med att jag hade alldeles för många skor och visst jag kan hålla med till en viss del att jag kanske har lite för mycket skor och att jag borde slänga en del som jag inte använder längre jag vet att jag har några arbetsskor som jag inte har någon nytta av. Det hela slutade med att vi hämtade en kasse och min sambo plockade ut lite kläder från garderoben och jag tog en del skor som jag vet att jag aldrig mer kommer att använda så nu hoppas jag att det är frid och fröjd här hemma igen.

This entry was posted on Saturday, February 23rd, 2013 at 2:20 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply