Speglarna gjorde rummet större

Efter det att vi fått upp våra nya speglar i vardagsrummet så känns det helt plötsligt mycket större i rummet och eftersom vi har ett ganska litet vardagsrum så behövdes det verkligen för känslan innan var att man kände sig lite trängd när man kom in där. Vi köpte speglarna från Englessons möbler och det var ett bra beslut för vi har tröttnat på IKEA som vi har handlat på i så många år och det är så tråkigt att ha något i sitt hem som finns i vartannat hem i Sverige utan man vill ha något eget på något sätt. Vi har även börjat handla mer på second hand butiker runt om där vi bor för då får man garanterat med sig saker som är originella och har lite historia med sig och det tycker jag gör att hemmet blir mer spännande och intressant och det är något som både jag och sambon eftersträvar.

This entry was posted on Friday, February 22nd, 2013 at 9:19 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply