Coolt klädmärke för barn

För inte så länge sedan hittade jag vid lite allmän slösurfning på diverse modebloggar ett mycket intressant klädmärke vid namn How to Kiss a Frog (lysande namn för övrigt). Nu visade det sig snabbt att de huvudsakligen om inte uteslutande tillverkar kläder för barn och inte för vuxna som jag. Men den här kunskapen har faktiskt ett konkret användningsområde för min del här då min kompis Henriks dotter fyller år är inom kort och jag behöver fixa fram en bra present. Då jag inte har någon vidare bra koll på vad kids i den ålden leker med och kan tänkas uppskatta för prylar så känner jag helt klart att kläder kan vara en bra lösning på problemet. Jag har hittills inte kommit på något bättre. Ska väl inte behövas i och för sig då jag tror att lite snygga kläder säkert kommer att uppskattas, kan svårligen tänka mig något annat faktiskt.

This entry was posted on Tuesday, February 5th, 2013 at 10:41 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply