Det är klart att man ska få företagspresenter på jobbet

Om man inte får företagspresenter på jobbet så kanske man ska fundera på att säga upp sig för det visar ju på att företaget inte bryr sig om sina anställda och att de inte tar det här med marknadsföring på allvar och då tycker inte jag att det finns någon framtid på det företaget. På mitt jobb får vi ofta företagspresenter i form av presentreklam och profilprodukter och det är något som uppskattas av alla anställda.

Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och jag tycker verkligen att jag har hamnat rätt och det är ju inte alla som kan säga så, de flesta är nog lite missnöjda med sitt jobb men det är inte jag för jag tycker att jag har intressanta arbetsuppgifter och jag trivs på arbetsplatsen och det är ju det som är viktigt. Sen tjänar jag ju väldigt bra också och det är ju en trevlig bonus.

This entry was posted on Friday, January 25th, 2013 at 8:43 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply