Tidens tand

Flera av mina vänner har valt att plastikoperera sig på senare år, vi snackar här om en mängd olika operationer som bröstförstoring, pannlyft och så vidare. Inte för att jag har något emot att de filar till sitt yttre, inte rent principiellt åtminstone. Men den här trenden är ändå en smula skrämmande enligt min uppfattning. I min bekantskapskrets är nästan alla ungefärligen lika gamla och nu folk börjar lyfta sig till höger och vänster så måste det vara ett tecken att vi, jag håller på att bli gammal. En tanke som jag inte finner det minsta tilltalande. Åldrandet skrämmer mig nämligen. Visst är även jag medveten om att vi alla blir äldre för var dag som går och att jag en dag måste acceptera det som en naturligt inslag och en ofrånkomligen process och så. Men jag är dessvärre inte riktigt där känslomässigt än, vilket gör att ja det blir jobbigt att ständigt påminnas om tidens obarmhärtiga tand.

This entry was posted on Friday, January 18th, 2013 at 3:33 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply