Sugen på spa igen

Jag grymt inne på att boka in mig på något fint och trivsamt spa, helst redan till helgen. Men jag förstås ge mig till tåls tills nästa om det av en eller annan anledning inte skulle vara möjligt att genomföra till den kommande helgen,. Nu har jag förstås svårt att föreställa mig att något skulle kunna komma i vägen bara så där och har heller ingen som helst aning om vad det skulle kunna vara. Men jag är också av den åsikten att man bör ha en viss beredskap med sig för att bättre kunna hantera besvikelse och liknande känslor om nu problem av en eller annan anledning skulle uppstå. Känns på alla sätt som en vettig strategi och jag tänker hålla fast vid den tills jag är helt säker på att spavistelsen verkligen blir av och det kan jag så klart inte vara säker på förrän jag faktiskt har checkat in i princip.

This entry was posted on Thursday, January 17th, 2013 at 2:07 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply